Kurs og påmelding

Trafikalt grunnkurs ++ 1 KJØRETIME

Dato:mandag 25. mai 2020 - kl. 1700
Sted:Østensjøveien 39 A / 50 meter fra Brynseng t-bane
Pris:1300,-
Antall plasser:15
Ledige plasser:-7

Beskrivelse

Kurset går over følgende dager:

Mandag    25.mai 2020  -   Kl. 1700-1945  
Tirsdag      26.mai 2020 -    Kl. 1700-1945 
Onsdag      27.mai 2020   -  Kl. 1700-1945

Vi ønsker å begrense kontakt mellom lærer/elev, samt antall felles berøringsflater så vi vil helst unngå å ta betaling med kontanter/bankkort. Det vil derfor bli sendt ut en sms med betalingsinfo noen dager før kursstart. Vi håper at flest mulig vil benytte seg av muigheten til å betale via nett.
 
På grunn av Coronasmitten i samfunnet er vi underalgt strenge smitteværn tiltak fra myndighetene, det innebærer at har du vært i kontakt med en coronasmittet person de siste dagene, vært i utlandet og er pålagt karantene eller har luftveissymptomer (inkludert feber, hoste, tungpusthet, sår hals, forkjørelse) skal du ikke møte til dette kurset.

Det står antibac tilgjengelig flere steder i lokalet, dette skal du bruke ved oppmøte, samt ellers så ofte som mulig. Pultene står fordelt utover klasserommet med 1 meters avstand i alle retninger, vi ber om at ingen pulter blir flyttet på. Ved oppmøte, pauser, kursets slutt osv. ber vi om at alle opprettholder myndighetenes krav om minst 1 meters avstand. Underveis i kurset skal vi skrive og notere ting, ber om at alle tar med egen penn og bok til å skrive i.

På grunn av smittefare har myndighetene bestemt at førstehjelpsdelen til trafikalt grunnkurs utgår frem til 31.10.20.  Det vil bli tatt en ny vurdering da med tanke på smittefaren rundt denne type kurs med menneskelig kontakt. Dere vil bli informert av oss når det åpnes for førstehjelpskurs slik at dere får meldt dere på det kurset.

Velkommen!!!

Vilkår:
Avbestilling må skje senest kl 1200 tre virkedager før kurs start, ellers belastes kurset i sin helhet (Gjelder ikke ved mistanke om coronasmitte)

VENNLIGST MERK:
NÅR DU SENDER FERDIG UTFYLT SKJEMA VIL DU KORT TID ETTER MOTTA EN E-POST HVOR DU SKAL BEKREFTE DIN PÅMELDING. MOTTAR DU IKKE DENNE E-POSTEN SJEKK I SØPPELPOSTEN, LIGGER DEN IKKE DER ER DET VIKTIG AT DU KONTAKTER OSS SÅ FORT SOM MULIG PÅ MAIL: POST@BRYN-BRYNSENG.NO. DET ER VIKTIG Å MERKE SEG AT PÅMELDINGEN IKKE ER REGISTRERT FØR DU HAR MOTTATT E-POSTEN OG FULLFØRT INSTRUKSENE I DENNE.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her