Kurs og påmelding

Trafikalt grunnkurs ++ 1 KJØRETIME

Dato:mandag 10. august 2020 - kl. 1700
Sted:Østensjøveien 39 A / 50 meter fra Brynseng t-bane
Pris:1990,-
Antall plasser:15
Ledige plasser:-4

Beskrivelse

Kurset går over følgende dager:

Mandag         10. august 2020  -   Kl. 1700-1945  
Tirsdag          11. august 2020 -    Kl. 1700-1945 
Onsdag          12. august 2020   -  Kl. 1730-2030
Torsdag          13. august 2020  -  Kl. 1700-1945

Vi ønsker å begrense kontakt mellom lærer/elev, samt antall felles berøringsflater så vi vil helst unngå å ta betaling med kontanter/bankkort. Det vil derfor bli sendt ut en sms med betalingsinfo noen dager før kursstart. Vi håper at flest mulig vil benytte seg av muigheten til å betale via nett.
 
På grunn av Coronasmitten i samfunnet er vi underalgt strenge smitteværn tiltak fra myndighetene, det innebærer at har du vært i kontakt med en coronasmittet person de siste dagene, vært i utlandet og er pålagt karantene eller har luftveissymptomer (inkludert feber, hoste, tungpusthet, sår hals, forkjørelse) skal du ikke møte til dette kurset.

Det står antibac tilgjengelig flere steder i lokalet, dette skal du bruke ved oppmøte, samt ellers så ofte som mulig. Pultene står fordelt utover klasserommet med 1 meters avstand i alle retninger, vi ber om at ingen pulter blir flyttet på. Ved oppmøte, pauser, kursets slutt osv. ber vi om at alle opprettholder myndighetenes krav om minst 1 meters avstand. Underveis i kurset skal vi skrive og notere ting, ber om at alle tar med egen penn og bok til å skrive i.

Velkommen!!!

Vilkår:
Avbestilling må skje senest kl 1200 tre virkedager før kurs start, ellers belastes kurset i sin helhet (Gjelder ikke ved mistanke om coronasmitte)

VENNLIGST MERK:
NÅR DU SENDER FERDIG UTFYLT SKJEMA VIL DU KORT TID ETTER MOTTA EN E-POST HVOR DU SKAL BEKREFTE DIN PÅMELDING. MOTTAR DU IKKE DENNE E-POSTEN SJEKK I SØPPELPOSTEN, LIGGER DEN IKKE DER ER DET VIKTIG AT DU KONTAKTER OSS SÅ FORT SOM MULIG PÅ MAIL: POST@BRYN-BRYNSENG.NO. DET ER VIKTIG Å MERKE SEG AT PÅMELDINGEN IKKE ER REGISTRERT FØR DU HAR MOTTATT E-POSTEN OG FULLFØRT INSTRUKSENE I DENNE.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her